Adatvédelmi szabályzat

International Bus Trips > Contact > Privacy and Security Statement

A felhasználó személyes adatainak kezelése

A FOGLALÁSI FELÜLETEN

Név: Szerepelnie kell az utaslistán. Az utazás után nem kerül eltárolásra.

Születési dátum: A korkedvezmény megállapítására szolgál. Egyes vonalakon az utaslistán is szerepelnie kell. Az utazás után nem kerül eltárolásra.

Telefonszám: Szerepelnie kell az utaslistán. Célja, hogy az utassal a személyzet kapcsolatba léphessen bárminemű menetrendbeli változás, késés, vagy egyéb váratlan esemény esetén. Az utazás után nem kerül eltárolásra, és marketing célra sem használjuk fel.

E-mail cím: A fizetési linkeket és a jegyeket e-mailben küldjjük ki, ezért szükséges megadni. További célja, hogy az utassal a személyzet kapcsolatba léphessen bárminemű menetrendbeli változás, késés, vagy egyéb váratlan esemény esetén. Nem használjuk fel marketing célra.

A FIZETŐFELÜLETEN

Kártyaadatok: A fizetésre használt kártya azonosítására szolgál. Csak a kibocsátó bank és a fizetőoldalt üzemeltető bank számára hozzáférhető.

Név és cím: A fizetőoldalt üzemeltető bank fogyasztóvédelmi és csaláselhárítási intézkedéseinek része. Nem használjuk fel marketing célra (nem minden bankkártya esetén kötelező megadni).

A StudentAgencyBus és a Cseh-Busz adatvédelmi szabályzatát az Európai Unió Adatvédelmi Irányelvei határozzák meg.